NJBB

NJBB Nieuwsbouletin

Het Nieuwsbouletin van oktober 2018 is uitgebracht.

Zes keer per jaar, eens per twee maanden komt het NJBB Nieuwsbouletin uit.
Via deze digitale nieuwsbrief wordt u op de hoogte gehouden van de ontwikkelingen binnen de bond. Berichten over opleidingen, organisatorische ontwikkelingen, informatie voor verenigingen ter ondersteuning en meer.
Het NJBB Nieuwsbouletin wordt automatisch verstuurd naar bestuurders van verenigingen en vrijwilligers die betrokken zijn bij de NJBB (districten, werkgroepen, commissies).
Men kan zich aanmelden om dit Nieuwsbouletin te ontvangen op de website www.njbb.nl.

Speeldata ZCC 2018

Aangegeven wel/niet te spelen bij De Hakhorst: 19 april niet, 3 mei niet, 17 mei wel, 31 mei niet, 14 juni wel, 28 juni wel, 23 aug wel, 30 aug niet, 13 sep wel, 27 sep niet.

NJBB_logo
NJBB staat voor: De Nederlandse Jeu de Boules Bond. De NJBB is verdeeld in landelijke afdelingen.
Onze vereniging is lid van de NJBB en wij zijn ingedeeld bij NJBB District Midden.

NLpetanque

NLpetanque is hét platform van de bond voor alle communicatie met betrekking tot competities en toernooien. Één van de doelstellingen van de NJBB is het stimuleren en versterken van petanque als competitiesport. Om dit kracht bij te zetten en de herkenbaarheid te vergroten heeft de bond ‘NLpetanque’ gelanceerd. Ben je benieuwd naar de speelschema’s en uitslagen van de NPC? De loting van een NK? De laatste nieuwtjes uit de sport? Via deze website, facebook en twitter houden we je op de hoogte!
Het NLpetanque van april 2018 is onlangs uitgekomen.
Kijk op: http://nlpetanque.nl