Verslagen

Oliebollentoernooi

06 jan 2018 Verslagen

Voor het Oliebollentoernooi dat op vrijdag 29 december onder leiding van Karel Christ werd gehouden hadden 96 deelnemers zich ingeschreven. Helaas waren er op de dag zelf 15 afmeldingen, mede door toedoen van de heersende griep.

De winnaar was René Luijendijk uit Woudenberg.

De deelname was gratis en de oliebollen mochten gratis worden genuttigd. Daar werd overvloedig gebruik van gemaakt, want er was genoeg, 500 stuks, geregeld door Jozias de Zeeuw.

René Luijendijk en Cor Hooijer hadden allebei een saldo van + 33, alleen René had 1 partij gewonnen met 13 – 0, zodat hij de eerste prijs (een zak met oliebollen) en de Jan Goppel wisselbeker in ontvangst mocht nemen (zie de foto).

De tweede plaats was voor Cor Hooijer en derde werd Josephine van den Tweel ( + 22). Totaal waren er 13 spelers met 3 overwinningen, zij kregen allemaal een zak oliebollen mee naar huis. Dit gold ook voor de beste 6 spelers met 2 overwinningen, aan de top Joop de Wilde en Tiny Ham, + 16, ook zij kregen een zak oliebollen.

Met 1 overwinning waren er 2 spelers die in de prijzen vielen (natuurlijk oliebollen).

Nel ter Burg en Cobie Jetten hadden alle 3 partijen verloren maar mochten toch ook nog een zak oliebollen in ontvangst nemen.

De aanmoedigingsprijzen (oliebollen) werden uitgereikt aan Mieke Gerlach en Rudy Swart.

Na uitreiking van de prijzen maakte de wedstrijdleider bekend dat er intussen van de 500 oliebollen reeds 250 stuks waren genuttigd en de andere 250 als prijs waren uitgereikt.

De barmedewerkers Addy, Cuja en Tom werden bedankt voor hun inzet, want zonder vrijwilligers is het onmogelijk om toernooien te organiseren. Tot slot werd de avond afgesloten met de wens dat iedereen een prettige jaarwisseling zou hebben en een gezond 2018.

Het was een gezellige afsluiting van het jaar 2017.

Categorieën