Nieuws

Corona en nu?

12 mei 2020 Nieuws

De afgelopen 2 maanden hebben het bestuur en de sportcommissie hun best gedaan alles in goede banen te leiden rondom het gebeuren aangaande de coronavirus. 

Nu de overheid heeft bepaald dat de buitensport weer is toegestaan, kan ik namens het bestuur jullie aankondigen dat we er naar streven om spoedig weer een start te maken met het boulen bij JBC De Hakhorst.

Wij zijn druk bezig met het verdelen van de verantwoordelijke taken. Daartoe hebben wij een corona coördinator aangesteld in de persoon van Kees Duerink (geassisteerd door Martin Borst) en een contactpersoon naar de gemeentelijke afdeling sportbeleid.

Ook de coördinator facilitair doet zijn uiterste best om straks alles gereed te krijgen, zodat we een zo veilig mogelijk begin kunnen maken met petanque.

Verder moeten ook de juiste gedragsregels op papier worden gezet en praktisch vorm krijgen. Zoals het er nu naar uit ziet zullen wij starten met een beperkt aantal spelers en uitsluitend de buitenbanen gebruiken. Daarmee moet de gezondheid van iedere speler c.q. verantwoordelijke gegarandeerd zijn. Daarin zal de corona coördinator zijn ondersteuning bieden.

Zodra de datum definitief is zullen wij u daarover opnieuw een nieuwsbrief sturen, met daarin opgenomen de spelregels om weer veilig samen petanque te spelen.

Nader bericht volgt.

Irene Maes-van der Werff
Secretaris JBC De Hakhorst

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

NL Petanque

NJBB Midden