Nieuws

Videotoespraak voorzitter online

Videotoespraak voorzitter online

27 jan 2022 Nieuws

In de recente nieuwsbrief over de versoepelingen van de coronamaatregelen staat
deze  link naar de videotoespraak van voorzitter Ad Kooijman ter gelegenheid van het nieuwe jaar. Hiervoor is gekozen vanwege de opnieuw geannuleerde nieuwjaarsreceptie. Hieronder volgt uitgesproken tekst.

Beste clubgenoten,
Ook dit jaar konden wij geen nieuwjaarsreceptie organiseren vanwege de coronamaatregelen. Wel ontving ons bestuur veel goede wensen voor het nieuwe jaar via kaarten en e-mails. Dank daarvoor.
Hoewel wat laat, heb ik er behoefte aan jullie namens ons bestuur alsnog het allerbeste toe te wensen voor 2022. Dit keer via deze video.

Ik wil beginnen met de leden te herdenken die in 2021 zijn overleden. Wij bewaren onze goede herinneringen aan hen en wensen hun naaste familie en vrienden veel sterkte met het verwerken van dit verlies. Wij zullen hen missen.

Opnieuw hebben we een roerig jaar achter de rug. In de eerste maanden was ons boulodrome helemaal gesloten. In het voorjaar konden we weer langzaam opstarten. In de zomer konden we gelukkig weer volop genieten, hoewel een aantal leden het toch niet aandurfde om te komen spelen.
In het bijzonder wil ik de vele vrijwilligers, die zonder onderbreking hun bijdrage hebben geleverd aan het onderhouden van ons boulodrome, bedanken voor hun inzet. Als de omstandigheden het toelaten kunnen we dit jaar weer een vrijwilligersdag organiseren om onze bestuursdank tot uiting te brengen.

Ik hoop van harte dat het komende jaar meer rust zal brengen en dat wij weer terug kunnen naar normaal. Dat wil dus zeggen dat we zonder beperkingen en vooraf te reserveren weer kunnen boulen en na afloop gezellig een drankje met elkaar kunnen drinken. Ook hoop ik dat alle toernooien en competities weer gewoon gespeeld kunnen worden.

Inmiddels heeft het kabinet bekend gemaakt dat de coronaregels zijn versoepeld. Voor onze club geeft dat nu nog weinig voordelen omdat de 1 1/2 meter regel moet worden aangehouden. Wel mag de kantine weer open, zij het voorlopig tot 10 uur ’s avonds. Maar we houden goede hoop op verdere versoepelingen.

Met dit positieve vooruitzicht wens ik jullie allen een fijn sportief jaar toe, waarin we veel kunnen boulen in een goede gezondheid.

Ad Kooijman

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Categorieën

NJBB Midden

EK Petanque 2022

NL Petanque