Digitale licentie

Digitale licentie

De digitale licentie is vanaf eind december 2019 beschikbaar. Tot die tijd kunnen de plastic licenties nog worden gebruikt.

Lees eerst de informatie over het downloaden van de digitale licentie. Daarin staat beschreven dat als lid van de NJBB, je toegang hebt tot het persoonlijke account dat exclusief voor jou is gecreëerd.

Vanaf heden kun je inloggen in de ledenmodule via de link genoemd in die handleiding.
Hierdoor is het mogelijk zelf jouw digitale licentie op te vragen.

Licentiepas

Opnieuw downloaden digitale licentie  SCANAPP

Bij de ontwikkeling van de app zijn de QR codes op de digitale licenties gewijzigd. Het is om die reden van belang dat alle spelers opnieuw de digitale licentie downloaden. Via de app is de digitale licentie/QR code altijd snel en makkelijk bij de hand. We raden een ieder dan ook aan om de app te downloaden.

Bij toernooien kan de QR code op de mobiel dan kort worden getoond aan de wedstrijdleider voor het scannen van de digitale licentie. De wedstrijdleider hoeft de mobiel niet vast te houden. Als de speler de mobiel neerlegt, kan de wedstrijdleider de QR scannen op gepaste afstand scannen.

Het blijft ook mogelijk om de digitale licentie te printen en te overhandigen aan de wedstrijdleider.

Klik hier voor het stappenplan om de app te downloaden.

Nieuw: de NJBB scanapp
Met deze app heb je altijd je digitale licentie bij de hand én blijf je op de hoogte van het laatste nieuws van de NJBB en NLpetanque.
Download hem nu!

Klik hier om de app op je iPhone te installeren

Klik hier om naar de Google PlayStore te gaan