Sponsoren

Sponsoren

Onze club wordt op meerdere manieren financieel gesteund door gewaardeerde sponsors. Wij zijn hen daarvoor zeer erkentelijk.

De Hakhorst steunt haar sponsors

Het bestuur van Jeu de Boulesclub De Hakhorst promoot graag haar sponsors. Daarom roept ze haar circa 200 leden op om de clubsponsors niet te vergeten bij het doen van inkopen, boodschappen en verstrekken van opdrachten.

 


Klik op het logo om naar de site van onze sponsor te gaan.

Ook sponsor worden? Ga dan naar de pagina sponsor info.

     
  Sponser Beschrijving  
  Uitvaartzorg Valleilaan, Valleilaan 2, 3831 WE Leusden Wij verzorgen uitvaarten voor de regio Leusden en omgeving.Daar waar anderen spreken over louter uitvaartverzorging spreken wij bij Valleilaan Uitvaartzorg over overlijdenszorg.Reina Roots: “Wij gaan een kortdurende, intensieve samenwerkingsrelatie aan met de nabestaande(n). Zoals geen blad aan een boom hetzelfde is, zo zijn er ook geen twee mensen hetzelfde. Elk mens is uniek. Centraal staan de wensen van de overledene en/of nabestaanden. Zaak is dat de begrafenis of crematie moet kloppen voor de nabestaanden en/of degene die vorm wil geven aan zijn of haar eigen afscheid.”Voor informatie: www.valleilaanuitvaartzorg.nl of bellen met 033-4944844  
  Van Heugten Transport is een internationaal transportbedrijf met oer-Hollandse principes: zij rijden op tijd, veilig, duurzaam, betaalbaar en snel. Als transportbedrijf vervoeren zij alle soorten droge goederen van en naar o.a. Frankrijk, Engeland, Duitsland, Denemarken en Oostenrijk. Daarnaast is er een warehouse van maar liefst 13.000 m2. Als traditioneel familiebedrijf anno 1950 zijn wij er voor bedrijven die meer vragen dan het gewone “van A naar B-transport”. Natuurlijk doen we dat ook, maar ons hart gaat sneller kloppen als we een innovatieve en flexibele oplossing weten te bedenken voor de logistieke problemen van onze (potentiële) klanten.   
  U vindt ons restaurant in het winkelcentrum ‘De Biezenkamp’ te Leusden.
De keuken van Dragon City kenmerkt zich door specialiteiten uit Chinese regio’s Kanton, Sezchuan, Shanghai en Peking.Het team van Dragon City staat garant voor een hoge kwaliteit van de gerechten die wij serveren en die u bij ons kunt bestellen in het afhaalgedeelte van ons restaurant.
U bent van harte welkom!
 

 

   

Gevestigd in Leusden is familiebedrijf Van de Burgwal Wonen en Slapen al meer dan 30 jaar een begrip in de regio Amersfoort en omgeving. U kunt bij ons terecht voor een groot assortiment vloeren, raamdecoratie, gordijnen en slaapcomfort. Goed advies op woon- en slaapgebied en toonaangevende merken typeren ons bedrijf.  
  Fruit-bestellen.nl, is een Leusdens bedrijf, levert fruit af bij bedrijven en particulieren in de Regio Amersfoort.
De eigenaren, familie Aarsman werken al sinds 1920 in de fruithandel.
Zij selecteren de allerbeste kwaliteit uit de regio en werken met lokale telers.
Ook voor particulieren bezorgen zij met ‘vitamientje voor iets meer dan een tientje’
een uniek en gevarieerd fruitpakket aan huis.
Hoe gezond kun je het krijgen?!
Voor meer informatie: www.fruit-bestellen.nl of mail naar info@fruit-bestellen.nl of bel naar 06-51231718
 
 
We zijn dé lokale schakel tussen consument en ondernemer. Wat is jouw boodschap voor onze betrokken lezers? Ervaar de kracht van onze nieuwsmerken.
Bekende gezichten, straten en gebouwen; nieuws uit dorp, gemeente en de regio. Vertrouwd én verrassend. In de krant en online. Met onze kranten bereiken wij wekelijks ruim 1,5 miljoen huishoudens en zo’n 3,75 miljoen mensen in Nederland en onze nieuwswebsites bereiken ruim 1,1 miljoen mensen per maand.
De Leusder Krant is een wekelijkse uitgave van BDU Media.
De krant verzorgt het lokale nieuws van de regio Leusden.
De krant is online te lezen, maar wordt daarnaast huis-aan-huis verspreid
en is ook verkrijgbaar bij diverse winkels, onder andere de boekhandels.
 
 
Ons bedrijf heeft een rijke geschiedenis, maar is jong van geest! We werken met een dynamisch en positief team van hardwerkende mensen. Met een persoonlijke benadering leveren wij kwaliteit. Bovendien helpen wij onze klant-relaties graag met uiteenlopende vraagstukken. Hoe zal ik de bar inrichten? Kan iemand meekijken met de cijfers? Hoe kan ik mijn omzet vergroten? Welke wijnen passen bij ons menu? We zijn graag een adviserende partner voor onze klanten.  
  Druk-Store is al 26 jaar bezig met het uiterste uit zichzelf te halen voor zijn klanten. Bij Druk-Store staan de wensen en behoeften van de klanten centraal. De drukkerij probeert deze zo goed mogelijk in te vullen. 
Het dienstenpakket van Druk-Store is zeer breed. Naast zakelijk drukwerk wordt ook drukwerk geleverd aan particulieren en verenigingen. Denk hierbij aan: geboorte-, trouw- en rouwkaarten, maar óók aan scripties, posters en clubbladen. Naast het leveren van drukwerk verzorgd Druk-Store graag de grafische vormgeving voor de klant. 
 
  DEELA’S Huid en Voetverzorging is de salon voor huidverzorging, pedicures en manicuren.
Je vindt Deela aan de Zwarteweg 28b, 3833 AL Leusden.
Hoe ouder onze huid en voeten worden, des te meer is vakkundige verzorging, in dit geval van Deela, aan te bevelen.
Je bent van harte welkom!
Bel gerust voor informatie of een afspraak naar 06 234 565 89
 
  Een reis ervaart iedereen heel persoonlijk. De één zoekt de gezellige drukte op en de ander wil rustig een wandeling kunnen maken. De reisagenten van The Travel Company begrijpen dit heel goed, zij maken jouw reis persoonlijk op maat. Zelfs aan de keukentafel indien gewenst. Zo hoeft je niet de verdwalen op het internet en te twijfelen of dat uitzicht of kamer op die foto wel klopt.  
   

 

Green Recovery streeft mét jou naar een leefbare toekomst en een klimaatneutraal Nederland in 2030.
Zij bestaan al meer dan 10 jaren en hebben inmiddels meer dan 3300 zonnepanelen systemen geïnstalleerd.
Zij bieden maatwerk en hebben korte leverings- termijnen.
Ook leveren zij Laadpalen, Airco’s, Accu’s en Warmtepompen.
Green Recovery is gevestigd in Leusden, Breda en Assen.
Voor meer informatie: www.greenrecovery.nl of bel naar 030-2686052 of mail naar leusden@greenrecovery.nl
 
  Tandprothetische Praktijk Irena Sabic zorgt ervoor dat u weer vrijuit kunt lachen en smakelijk kunt eten. Dus het adres waar u als patiënt centraal staat.
Wij zijn al geruime tijd gespecialiseerd in het aanmeten en vervaardigen van de kunstgebitten en implantaat gedragen prothese die volledig in eigen beheer gemaakt worden.
Onze praktijk heeft een jarenlange en uiterst goede relatie opgebouwd met implantologen, kaakchirurgen, mondhygiënisten en tandartsen. We kunnen dan ook wel stellen dat we nauw samenwerken met de besten in onze regio.
 
  ReadShop is een laagdrempelige gemakswinkel met een ruim en uitgebalanceerd assortiment tijdschriften, kantoorartikelen, boeken, wenskaarten en cadeauartikelen.   Het assortiment wordt afgestemd op de lokale vraag en bereikt daardoor een zeer diverse doelgroep. ReadShop heeft ook een PostNL agentschap.  
       
  Spek en Van den Beld Notariaat is een allround- notariskantoor. Dit betekent dat wij alle voorkomende notariële werkzaamheden verrichten. Zowel voor particulieren als voor ondernemers.
Wij kunnen u helpen bij het juridisch vastleggen van de alle grote keuzes in uw leven:
samenwonen, trouwen, het krijgen van kinderen, het kopen van een huis, een regeling treffen in geval van overlijden, het starten van uw eigen bedrijf of zelfs het verkopen van uw bedrijf.
 
  Wij geloven dat ons netwerk, onze marketingtools, onze manier van denken en persoonlijke werkwijze opvalt. We geven je helderheid. Zonder franje. Geen kleine lettertjes, geen gouden bergen. Geen valse verwachtingen. Open kaart.
Wij doen het graag net even anders. Daarom leveren wij een online bezichtigingsmogelijkheid in de vorm van een zelfgemaakte, unieke video. Daarnaast benutten we de mogelijkheden van social media ten volle en zorgen we dat offline en online marketing goed op elkaar afgestemd zijn.
 
 
POORTEIJK is ontstaan vanuit het familiebedrijf Verhoeve Advies opgericht in 1985. Dennis Poorthuis en Martijn van Eijkel zijn lang werkzaam geweest binnen
Verhoeve Advies, waarna zij het stokje in 2017 overnamen van de familie Verhoeve. Vanaf dat moment is er een digitaliseringsslag gemaakt en is het een kantoor van deze tijd geworden, waarbij een persoonlijke en een informele omgeving de basis bieden. Leusden is nog steeds de thuisbasis maar met inmiddels klanten in heel Nederland.
POORTEIJK is actief op de gebieden:
FISCAAL, verzorgen van uw belastingaangifte,
FINANCIEEL, verzorgen van uw complete financiële administratie,
SALARIS, verzorgen van uw loonadministratie en HR zaken
Je herkent PoortEijk aan Kwaliteit, persoonlijk en flexibel.
 
  RU-VIS UW VISSPECIALIST. Bestel hier online al uw visartikelen. Ru-Vis is er voor verse vis, maar ook voor al uw vis-, hapjes- en saladeschotels. We hebben een naam hoog te houden qua versheid van de producten en creativiteit in decoratie.  
  Bij Randijk haalt de bamboeliefhebber zijn hart op. Planten van eigen kweek, bamboe palen, -schermen en vlonders. De mogelijkheden van bamboe in de tuin zijn eindeloos. Bamboe is nuttig, sierlijk, duurzaam en groener dan groen. Levende bamboe en bamboemateriaal maken het leven binnen- en buitenshuis mooier. Kom je verbazen op onze website, of live in onze showtuin. We leiden je graag rond!  
  Voor onze klanten zijn wij de vertrouwde winkel in de buurt met een unieke combinatie van producten en diensten voor iets leuks voor jezelf of een snelle boodschap. Zo kun je bij Primera onder andere terecht voor wenskaarten, postzegels, tijdschriften, boeken, dagbladen, tabak, Staatsloterij, Lotto, beltegoed, cadeaukaarten, tickets, kantoorartikelen en cartridges. Altijd persoonlijk, gezellig en goed geholpen!  
  DIRK supermarkt aan het Maximaplein in Leusden.DIRK is de supermarkt met een zeer uitgebreid assortiment aan levensmiddelen met wekelijks laaggeprijsde aanbiedingen. Ons thema is: ‘Op DIRK kun je rekenen!’Daarnaast zijn er veel non-food aanbiedingen tegen aantrekkelijke prijzen.DIRK geeft maandelijks het maandblad DenD uit met Ditjes en Datjes. Samen met het blad Oranje Boven zijn dit de grootste gratis redactioneel onafhankelijk familiebladen van Nederland. Voor informatie: www.dirk.nl  
  Kwaliteit staat in onze mondhygiënistenpraktijk altijd voorop. Het team van Mondzorg Leusden werkt met de nieuwste technieken. Uiteraard zijn wij altijd volledig op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in onze branche. Uw mond is bij ons in goede handen! Daarnaast streven we naar een vlekkeloze service, zodat we u zoveel mogelijk ontzorgen.  
  We zijn toch wel een beetje trots. Trots op onze podo’s. Want onze podotherapeuten zijn dé zorgprofessionals die gespecialiseerd zijn in het onderzoeken, behandelen en voorkomen van uw klachten aan voeten, enkels, knieën, heupen en rug. En dit doen ze met alle liefde. Onze podotherapeuten beschikken over uitgebreide kennis en specialismen (reuma, sport, diabetes, kinderen).  
  Reizen is onze passie en wij doen ons werk met veel plezier en enthousiasme. Wij willen ons graag onderscheiden van andere touringcarbedrijven en reisorganisaties door net dat beetje extra service te bieden. Niet alleen door een reis helemaal op maat te maken, maar ook door tijdens de reis – daar waar nodig – een helpende hand te bieden. Het zijn immers ook de kleine dingen die het verschil maken.  
  Voor het onderhoud van uw fiets, bent u bij Peters Fietsen aan het juiste adres. Deskundig voeren wij het gewenste onderhoud uit zoals u dat wilt zien. Tijdens deze reparatie maken wij gebruik van materialen van goede kwaliteit. Vooraf kunnen we een prijsindicatie opgeven zodat u achteraf niet voor verrassingen komt te staan.  
  Of het nu gaat om schakelmateriaal, (tuin)gereedschap, deurbeslag, sloten, machines, lampen, pvc, bekabeling, lijm, kit of boren:  Toolbox IJzerwaren en Gereedschappen heeft het allemaal! Wij leveren gerenommeerde merken direct uit voorraad en geven u vakkundig en onafhankelijk advies.  
  Onze winkel in Leusden is mooi en gezellig. De toonbank wordt iedere dag gevuld met verse producten. Er is voor ieder wat wils en de gerechten zijn allemaal kant-en-klaar. Dit zorgt natuurlijk voor erg veel gemak en variatie! Heb je onze populaire spareribs al eens geproefd? Of wat dacht je van de lekkere Chinese bami?!  
  Welkom bij onze salon. In onze salon werken we met een klein team, zodat wij alle aandacht en tijd voor u hebben.
Wij geven u graag een persoonlijk advies over u haar.
Met de Kapper App kun je handig, direct en online een afspraak maken met Charly.
Open de app, zoek naar Charly en kies een behandeling en eventueel je persoonlijke kapper.
 
  U vindt hier, naast de lekkerste friet en snacks, nog veel meer smaakvolle succesnummers. Wereldberoemd in Leusden zijn onze sappige Black Angus Burger. Of zet uw tanden eens in de zalige, luxe belegde broodjes. Het water loopt in uw mond als u ons ambachtelijk, zelfbereid Italiaans schepijs proeft. Verwen uzelf en kies uit maar liefst veertig wisselende ijssmaken van dé ijssalon van Leusden!  
       
  Interly Digital Agency is een digitaal bureau met karakter. Interly realiseert websites, webshops en apps die alles kunnen verkopen. Met hen als digitale partner kan je rekenen op resultaat, betrokkenheid en omzet.

Voor informatie: www.interly.nl of bel naar 033-3302546

 
  Het team van Herbrink Makelaars is sterk gevestigd in regio Eemland. Als geen ander kennen we de markt en haar diversiteit aan woningen. We adviseren u bij de verkoop en/of verhuur van uw woning. En begeleiden u uiteraard graag bij het vinden van uw droomhuis!

Kortom: Herbrink Makelaars is een plek waar koper en verkoper elkaar ontmoeten!

 
  Met ons veelzijdige assortiment aan fietsen en de kennis bij onze medewerkers hebben wij alles in huis om u goed te adviseren over uw toekomstige fiets. Dus geen standaard verkooppraatje, maar u krijgt precies de informatie de u nodig hebt om de juiste fiets te kiezen.
In onze moderne en ruime werkplaats staan monteurs voor u klaar die alle technische in & outs weten van uw fiets. Dit om uw fiets in top conditie te houden en fietsplezier te garanderen!
 
  Bewegen is een uitstekende manier om uw gezondheid op peil te houden of gezondheidsklachten tegen te gaan. De fysiotherapeut is gespecialiseerd in het analyseren van bewegingen en een verkeerd bewegingspatroon.
Specialisaties: Manueeltherapie, Orofaciaaltherapie en Kinderfysiotherapie
 
 

FOTOTOESTEL NODIG?
Foto Verhoeff heeft een uitgebreid assortiment fotoapparatuur en -accessoires.

Maar ook voor uw pasfoto’s (direct klaar met garantie), foto printservice (snelservice) of uw films en video’s veilig stellen (op DVD of USB)  kunt u bij uw fotospecialist terecht.
U vindt ons in Winkelcentrum de Hamershof aan De Brouwerij 12 naast de apotheek aan de Hamersveldseweg. 

 
 

Indonesisch Cateraar met Authentieke gerechten uit de Indonesische keuken.
Door onze goede service en smaakvolle gerechten zijn wij al in veel regio’s bekend, o.a. in Noord-Holland, Zuid-Holland en Utrecht.
Indonesisch eten is een echte aanrader, vele tevreden klanten zijn u voorgegaan en kunnen hierover meepraten.

 
 

Auto Versteeg Buurman is officieel dealer van: Peugeot, Citroën, Sun-Living, Suzuki en Mitsubishi.
Ook zijn wij erkend reparateur voor Toyota. Dit zijn dan ook de merken die u bij ons in de showroom ziet staan, maar ook voor andere merken kunt u bij ons terecht!
Wij leveren alle modellen van ieder merk en voeren onderhoud uit aan alle merken.

 
 

Dennis Timmer keurslager is een vakman met een moderne slagerswinkel aan de Biezenkamp 21. Dennis Timmer en zijn team van medewerkers hebben de zorg voor de beste kwaliteit vlees hoog in hun vaandel staan.
Zo is er een keur van specialiteiten met dagaanbiedingen, recepten en bereidingstips, een uitgebreid barbecue- en gourmetassortiment.
Hun barbecue- en rookworst is met goud bekroond en zij hebben ook een uitgebreid catering assortiment

 
 

Als u op zoek bent naar een opticien in Amersfoort, Woudenberg, Scherpenzeel en omgeving, dan is dit hét ideale adres om uw brillenzoektocht te beginnen: goed bereikbaar en met veel gratis parkeergelegenheid.
Het opticiensvak zit ons in het bloed en we helpen u dan ook graag met een deskundig advies op maat, of het nu gaat over contactlenzen of brillen. Orgreen, Vanni, Gant, en Prada zijn enkele van de topmerken in ons assortiment. Wilt u onze collectie met eigen ogen zien? Kom dan langs bij Baas Optiek in Leusden. De koffie staat klaar!

 
 

HEERLIJK, SFEERVOL ETEN.
Altijd gezellig druk. Service met de aloude glimlach!

We doen onze uiterste best uw verblijf bij ons ten alle tijden zo plezierig en gezellig mogelijk te maken. Ons succes hebben we aan u te danken en daar zijn we zeer blij mee. Dank u voor uw interesse in ons bedrijf.

 
 

DECOKAY VAN SLOOTEN BRENGT JE HUIS TOT LEVEN
Voor professioneel kleur- en interieuradvies moet je bij Decokay in Leusden zijn.
Laat je verrassen en inspireren door onze mooie collecties in onze woonspeciaalzaak aan de Hamersveldseweg in Leusden.

 
 

UW FACILITAIRE DIENSTVERLENER: BETROKKEN, BETROUWBAAR EN DICHTBIJ!
De facilitaire dienstverlener op de zakelijke markt, actief in de regio Leusden – Amersfoort. Partner van bekende bedrijven als AFAS in Leusden en Van Dorp in Amersfoort. Maatschappelijk betrokken door samenwerking met zorginstellingen en (sport)verenigingen.
Geeft gratis advies over facilitaire dienstverlening, zoals schoonmaakonderhoud.

 
 

MEET THE FAMILY!
Gezellig borrelen, lekker eten, een ontspannende pot bowlen, een feestje bouwen. Je garantie voor een avond ontspanning, plezier en gezelligheid. De Korf biedt onderdak aan zo ongeveer alles wat het leven aangenaam maakt. Maak kennis met de bewoners van ons ‘huis’. Pak een drankje in ons Monet cafe, ga op culinaire avonturenreis in ons restaurant George dining, laat de ballen rollen bij Charlie bowling, vier je feest in onze Melitta Saloon, kom tot rust in onze Charlotte Lounge. En dan is er natuurlijk onze vertrouwde sportaccommodatie waar sportief Leusden zich met elkaar meet.

 
  Onder het motto ‘Bouwen aan Infra en Mobiliteit’ is Van Schoonhoven Infra als aannemersbedrijf met het hoofdkantoor in Leusden actief in de weg- en waterbouw. De projecten gaan van eenvoudige onderhoudswerken tot grote reconstructies en van grondverzet tot saneringen. De identiteit kenmerkt zich als mensgerichte organisatie waarbij een stevige basiskennis aanwezig is. Zelfstandigheid, probleemoplossend vermogen en complexiteit overzien en daar naar handelen zit in het DNA profiel van alle medewerkers en tonen hierbij een bevlogenheid en passie, waarbij plezier en humor hand in hand gaan. De mate van beroepstrots en verbondenheid zijn specifieke vaardigheden die een belangrijke voedingsbodem zijn om toekomstige veranderingen, technische mogelijkheden optimaal te gaan benutten. Van klantwens naar realisatie in een duurzame oplossing is niet alleen onze visie maar is een van onze belangrijkste kernwaarden.